Fogászati kezelés ingyen!

Olvasói levél.

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) nyolcadik alkalommal tette lehetővé tagjai számára az ingyenes fogkezelést. A jelentkezők száma a korábbi évekét is felülmúlta, ezúttal 101 család nyújtotta be igényét. Nem véletlen, mivel a fogászati kezelések összege egyre nagyobb.

Bár az egyesület fő célja a kárpátaljai magyar nagycsaládok szellemi támogatása és kikapcsolódási lehetőségek biztosítása, mégis minden évben ösztöndíj pályázattal és fogászati támogatással igyekszik megkönnyíteni a családok életét.

A program felelőse az egyesület alelnöke, Szilágyiné Tóth Gabriella volt, aki elmondta, bár szeretnének minden családot támogatni, azt az anyagi keret sajnos nem teszi lehetővé. Az elbírálásnál az egyesület azoknak kedvezett, akik az utóbbi két évben vagy korábban nem részesültek támogatásban. Idén 47 család tagjai kaphattak kezelést.

Az érintettek a megítélt, egységes összeget a fogorvos által kiállított számla ellenében vehetik át szeptember 30-ig az egyesület irodájában. Köszönet a megvalósulásért a magyar kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek!

Orosz Krisztina,
a KMNE munkatársa

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó