Kifosztotta az idős hölgyet a furfangos csaló

Egy 83 éves huszti nő tett feljelentést a rendőrségen, aki a híradókból jól ismert “rablásról” számolt be a rendőröknek, olvasható a hatóság Facebook oldalán.

A nyugdíjas elmondása szerint egy férfi értesítette telefonon, hogy a menye balesetet szenvedett és sürgősen pénzre lenne szüksége az orvosi ellátáshoz. A megrémült asszony azonnal előkészítette az összes megtakarított pénzét, amit átadott a csalónak. A férfi 60 ezer hrivnya és 300 dollár átvétele után ismeretlen helyre távozott. A néni azonnal értesítette a rendőrséget, miután tisztázódott, hogy a családtagja egészséges és nem szenvedett balesetet.
A helyszínelők kihallgatták a szomszédokat, visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit annak érdekében, hogy minél hamarabb a szélhámos nyomára bukkanjanak. A nyomozás folyamán a gyanú egy odesszai férfira terelődött, akit Ungváron már őrizetbe is vettek. Az összegyűlt bizonyítékok alapján a rendőrség csalás alapos gyanúja miatt indított büntetőjogi eljárást a 31 éves, büntetett előéletű férfi ellen.

Ez is érdekelheti:

Elegendő bizonyíték gyűlt össze a harkivi embercsempész ellen

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó