2018, a Kutya éve

A kínai horoszkóp szerint a Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik, a Kakas évét váltja, és egészen 2019. február 4-ig tart, ami után a Disznó éve kezdődik.

Az asztrológusok szerint a jövő év nemcsak a magánélet, hanem a karrier terén is gyümölcsöző lesz. Számos pozitív és negatív tapasztalatot és felismerést is tartogat. Egy dolog azonban biztos: a sikertelenségnek nem kell szükségszerűen veszteséget is jelentenie. Fontos, hogy tanuljunk a múltból, és ne essünk még egyszer ugyanabba a hibába. Ez az egyetlen módja, hogy az ember erős legyen, és felkészülten várja, amit az élet tartogat számára.
A bolygók állása miatt hajlamosak vagyunk a szabálykövetésre és arra, hogy a hiba vagy a visszautasítás miatt aggódjunk. Az akaratunk viszont megerősödik, ezért ha sikerül leküzdeni az aggodalmainkat és felvenni a kesztyűt, semmi nem marad elérhetetlen. Az Uránusz hatása sok energiát és kitartást ígér, néhány esetben még makacsságot is, ami segít, hogy felülkerekedjünk a nehézségeinken.
A kapcsolatok terén nem várhatók komoly fordulatok. Kitartóan ragaszkodunk a jól ismert társakhoz, a hosszú távú kapcsolataink stabilak és harmonikusak lesznek. Az egyedülállóknak sem kell aggódniuk 2018 horoszkópja miatt, sőt! A Vénusz rengeteg szerelmet, romantikát és kalandot ígér. Jövőre békés családi esztendőnek nézünk elébe. A kisebb vitákat követően, amik elkerülhetetlenek, megtalálják a közös hangot és hamar ki is békülnek.
A világ vezető nemzetei számára várhatóan nagy hangsúlyt kap majd a védelem kérdése. A kutya fontos védelmezője a jogoknak és a tulajdonnak, tehát az év kulcskérdése a törvény, a biztonság és a rend fenntartása lesz. Ennek következményeként több országban vezetnek majd be új szabályokat és pénzügyi intézkedéseket a határok megerősítésére és fellépnek a terrorizmus fenyegetése ellen is.

Post Author: KISZó