Egy egészségesebb világért maraton

Nagypalád Polgármesteri Hivatala, a Kárpátaljai Református Ifjúsági Szervezettel (KRISZ) és az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetséggel (UMDSZ) 2018. március 17-én megrendezi az I. Nagypaládi Maratont.

A futóverseny támogatói: KRISZ, UMDSZ, Turda Zsolt magánvállalkozó, Maxi üzletház, Kárpát-Pack Kft., Kenéz farmergazdaság, Gazdag Mihály drónfilmes, a nagymuzsalyi Hangulat Étterem, a Nagypaládi Vadásztársaság és Nagypalád önkormányzata. A felajánlásoknak köszönhetőn a dobogósok értékes ajándékokat kapnak.

A versenyre március 11-ig lehetett regisztrálni, több mint 70 versenyző jelezte részvételét. A nagyfokú érdeklődés a szervezőket is meglepte. A környező települések mellett Beregszászból, Husztról, sőt Ungvárról is érkeznek majd futók.

A versenykiírás értelmében az amatőr kategóriában mindkét nemben négy korosztályban – a 14 évestől a 100 évesig – hirdetnek majd győztest és dobogósokat. A profi futók külön kategóriában versenyeznek.

A verseny napján a regisztrálás és az egészségügyi nyilatkozat kitöltése fényképes igazolvány alapján történik. A futóverseny jelmondata: „Egy egészségesebb világért”, az indulók 12 kilométeres távot tesznek majd meg.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó