Nagycsaládos kamaszprogram

Egyesületünk idén először szervezett programot kamaszok számára.Március 24-én 35 fiatallal indultunk Munkácsra, hogy tagcsaládjaink gyerekei egy felejthetetlen napot tölthessenek el egymással.

Egy szép tavaszi nap köszöntött ránk. A római katolikus templomnál gyülekeztünk, majd 10 órakor el is indultunk Munkácsra. A busz útközben megtelt, mivel néhányan Jánosiban csatlakoztak hozzánk. A járművön a hangulat nagyon jó volt, hisz mindenki megtalálta a megfelelő társaságot! Legelső programunk a “щодня” plázában volt, ahol kipróbálhattuk a bowlingozást, a billiárdozást. A végére mindenki nagyon ügyesen gurított. Ahogy közeledett az ebédidő, lementünk a földszinti étterembe, ahol finomabbnál finomabb ételek vártak minket. Ebéd után elindultunk a busszal a paint ball pálya területére. Nagyon jól érezte az egész csapat magát, hisz az összetartás volt a lényege. Míg a kisebbek a lézeres paintballt próbálhatták ki, a nagyobbak színes festékgolyókkal lövöldözhették egymást
A nap végén kellemesen elfáradva, elégedetten szálltunk fel a buszba.
Köszönetet szeretnénk mondani a KMNE-nek, a szervezőknek, a kísérőknek és a Magyar Kormánynak, hogy megvalósulhatott ez a rendhagyó program.

Pércsi Enikő-Dóra
tanuló, a program résztvevője

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó