Kisdobrony döntetlennel tért vissza

Oroszkomoróc ellen folytatta menetelését a listavezető Eszenyi Tisza FC az ungvári járási labdarúgó-bajnokság élvonalában. Több év kihagyás után döntetlennel tért vissza a járási másodosztályba Kisdobrony csapata. Bereg-vidéken gólzáporos fordulót rendeztek a hétvégén.

Ung-vidéken az első két fordulóban elért kiütéses győzelem után kicsit döcögősebben ment a játék az eszenyi csapatnak Oroszkomorócon. A hazaiak nem adták könnyen a bőrüket, de végül a vendégek 3–2-re megnyerték a találkozót, így hibátlan mérleggel az Eszenyi Tisza FC vezeti a tabellát. A címvédő Nagyláz továbbra sem tudott pontot szerezni, ezúttal hazai pályán szenvedettel 1–0-ás vereséget Unggesztenyéssel szemben. Baranya Őrdarmáról hozta el a három pontot, Árok otthon nyert. Az első fordulóban hazai pályán Rahoncától elszenvedett 9–1-es veresége után Nagygejőc, Onokócon már közel állt a pontszerzéshez, ám nem jött az az egy gól, így végül 3–2-es vereséget szenvedett.

A Beregszászi járásban Bátyú hazai környezetben múlta felül Kígyós csapatát, így a bajnokságban már csak ők hibátlanok. Tiszakeresztúr és Beregújfalu ismét vereséget szenvedett. A forduló három mérkőzésén összesen 18 gól született.

Szabó Sándor

Az ungvári járási első osztály 3. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):

Oroszkomoróc–Eszenyi Tisza FC 2–3 (1–2)

Őrdarma–Baranya 2–3 (4–0)

Árok–Kereknye 3–1 (1–1)

Nagyláz–Unggesztenyés (Linci) 0–1 (0–0)

A másodosztály 2. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):

Onokóc–Nagygejőc 3–2 (5–0)

Rahonca–Kisdobrony 2–2 (5–3)

Alsószlatina (kimenős)

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának eredményei (zárójelben az ifik):

Tiszakeresztúr–Zápszony 1–3 (3–0)

Bátyú–Kígyós 3–1 (0–0)

Tiszaújlak–Beregújfalu 6–4

Forrás:

KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó