A Minaji FC nyerte az újoncok csatáját

A Minaji FC sima, 3–1-es győzelmet aratott hazai pályán a  Kreminy Kremencsuk ellen a másodosztályú országos labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában.

A kárpátaljai gárdához hasonlóan a Kremencsuk is most jutott fel a második vonalba, a Poltava megyei csapat a harmadosztály B-csoportjának az élén végzett az előző szezonban. Emlékeztetőül, a két egylet csoportgyőztesként az abszolút bajnoki címért megmérkőzött meg egymással. Egyetlen góllal ugyan, de a Kremencsuk bizonyult jobbnak. A minajiak most revansot vehettek azért a vereségért.

A klub honlapja szerint a 33. percben Hegedűs Róbert góljával a Minaji FC szerezett vezetést, így minimális hazai előnnyel mentek szünetre a csapatok. A második játékrész  közepén Vaszil Pinyasko, majd a hajrában Oleg Majik is betalált, ezzel eldöntve a három pont sorsát. A vendégek erejéből végül csak a szépítésre futotta, a hosszabbítás perceiben tizenegyesből vették be a hazai kaput.

A részletes beszámolót és az edzői értékeléseket a Kárpáti Igaz Szó jövő csütörtöki nyomtatott változatában olvashatja el.

Forrás:

KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó