A Vasashoz igazolt a nagydobronyi tehetség

Hidi M. Sándor legutóbb az ETO FC Győrben játszott, valamint a korosztályos magyar utánpótlás-válogatottakban is szerepet kapott.

A Vasas FC a klub honlapján tette közzé, hogy 4 éves szerződést kötött a 18 éves védekező középpályással, Hidi M. Sándorral, aki az angyalföldiek harmadik igazolása januárban Vernes Richárd és Jova Levente után.

A fiatal játékos 2016-ban került az ETO FC Győr együtteséhez, ahol a felnőtteknél 16 esztendősen mutatkozott be. A most futó szezonban 11 alkalommal lépett pályára a Merkantil Bank Liga küzdelmeiben, illetve kétszer játszott a Magyar Kupában. Többszörös utánpótlás-válogatott, 2019-ben például szerepelt a Svédországot, Svájcot és Örményországot legyőző U18-as magyar csapatban, valamint az U19-es válogatottban is pályára lépett az Eb-selejtezőkön.

Nagy Miklós klubigazgató így nyilatkozott az új igazolásról:

– Hidi M. Sándor személyében egy olyan fiatal védekező középpályással erősödtünk, aki a hosszú távú, komoly fejlődési potenciál mellett már a tavaszi szezonban is csapatunk segítségére lehet harcosságával és rendkívüli munkabírásával.

A fiatal tehetség nagyon elszántan érkezett Angyalföldre:

– Sok szép emlék fűz Győr csapatához, hiszen 16 évesen ott mutatkoztam be az NB II-es bajnokságban, de nem tagadom, nagyon örültem a Vasas megkeresésének. A döntésemben szerepet játszottak a felvázolt célok, az az új klubfilozófia, hogy a tapasztalt labdarúgók mellé fiatal tehetségeket építenek a csapatba. Szeretnék minél többet játszani és adni a Vasasnak, hogy közösen érjük el a célokat

– mondta a középpályás a vasasfc.hu oldalon.

Forrás:
KISZó/vasasfc.hu

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó