Labdarúgás: Sándor István visszatért Nyíregyházára

sándor istván edző

A labdarúgó NB II-ben szereplő nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszatért a klubhoz Sándor István és Gálhidi György.

A 66 esztendős Gálhidi lesz a folytatásban a gárda vezetőedzője – szakember számára nem lesz ismeretlen új állomáshelye, 2007-ben ugyanis egyszer már feljuttatta az élvonalba a Szparit.

Mint a klub közleményéből kiderül, szakmai tanácsadóként szintén visszatér Nyíregyházára a kárpátaljai születésű Sándor István, s hozza István fiát is az alakulathoz, aki megfigyelőként tevékenykedik majd a jövőben. Negyedik alkalommal dolgozik a Szparinál a szakember, ebből kétszer az NB-I-be juttatta a gárdát, 1992-ben és 2014-ben. Gálhidi munkáját emellett asszisztensként Huszák Géza és Szatke Zoltán segíti majd, míg a kapusedző Pintér László, az erőnléti edző Darabos Balázs marad.

– Nyíregyháza nekem szívügyem, Magyarországon itt kezdtem edzőként pályafutásomat. Mivel dolgoztunk már együtt a klub elnökével, jól ismerjük egymást, tudom, hogy ő is hozzám hasonlóan maximalista, és bízom abban, hogy sikeresek leszünk. Biztos a klub háttere, úgy érzem jó szakmai stábot sikerült összerakni, akik kötődnek is Nyíregyházához. Nagy a felelősség, de Gálhidi György elbírja a terhet, én pedig igyekszem mindenben támogatni – mondta Sándor István szakmai tanácsadó.

Forrás:

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó