Regina esténként az eget kémleli

A beregszászi Korszakova Regina a 4. Számú Kossuth Lajos Középiskola második osztályát fejezte be. A barátságos, beszédes kislány szeret iskolába járni, kedvenc tantárgya a matematika és a nyelvtan.

– Nagyon szeretek iskolába járni, de most, hogy nincs tanítás, hiányoztak a barátnők. Az osztályfőnököm, Bodnár Alexandra nagyon jó tanító néni, miatta is szeretem az iskolát – kezdte beszélgetésünket a cserfes kislány, aki igazi nő, mert szereti, ha szép a haja, ápoltak a körmei, nyáron még egy kis manikűr is belefér.

A szülei büszkék imádott lányukra, ugyanis 2018. szeptemberében rajzzal és versmondással elnyerte a Beregszászi palacsintakirálylány címet, kapott koronát, oklevelet, és egy éven keresztül ingyen ehetett palacsintát az egyik helyi étteremben.

Regina a karantén alatt vagy otthon vagy a nagyszüleinél töltötte az időt.

– Otthon a legjobb barátnőmmel, Kosztyuk Alexandrával az apukám által épített faházikómban játszunk, beszélgetünk, forrócsokizunk. Vannak napok, amikor fitness-táncolok, és néha anyával szoktunk esténként zenére ugrálni, jókat bulizunk. Anyával szeretek viccelődni, de apa is jó humorú, sokat nevetünk. Anyával közös programként szoktunk menni a városba koktélozni, vagy kifessük a körmünket. Szoktunk olvasni a csillagokról, mert nagyon szeretem az égboltot csodálni: esténként kiülünk és nézzük az eget – mesélte.

A kislány imád kirándulni, nemrég a Kárpátokban túrázott a szüleivel. Kedvenc helye a Szinevéri-tó, ott még lovagolni is szokott.

Regina az állatokat is kedveli. Van egy tengerimalaca, Cukinak hívják, de nagyon vágyik egy tacskó kutyusra is. Elárulta, a szülei megígérték, lehet, nemsokára megkapja, Virslinek fogja elnevezni.

Regina amellett, hogy nagyon jószívű, és okos kislány, már arra is szokott gondolni, mivel szeretne foglalkozni, ha felnő. Eddig három variáció van: állatorvos azért, hogy megmentsen minden állatot.

Ügyvéd azért, hogy a rosszat eltörölje a világban.

Pszichológus azért, hogy segítsen azokon, akik maguktól nem tudják, mit hogyan csináljanak. A szülei nagyon büszkék rá, mert jó gyerek, persze némi huncutsággal. Nagyon várja már, hogy elmúljon a karantén, és sok időt tölthessenek esetleg pár napos ottalvós kirándulással a Kárpátokban.

Hegedűs Csilla

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó