Ingyenes nyári tábor tiniknek!

A budapesti Skool, a LEGO és a Kárpát RobiPro közösen ingyenes online nyári képzést indít. Az alábbiakban a tábor felhívását közöljük:

Kik jelentkezhetnek:

A 3x félnapos táborba olyan 10 és 14 év közötti lányokat és fiúkat várunk, akik szeretnének játékosan megismerkedni a technológiával és készek arra, hogy elkészítsék első saját mobilapp-jukat.

A táborok folyamatosan indítjuk. A jelentkezési lapon kérjük add meg, neked melyik hét lenne a legeslegjobb.

Előzetes programozási ismeretre nincs szükség a részvételhez, de szuper, ha használtál Scratch-et vagy más blokkos appszerkesztőt, mert az AppInventor is ezekhez hasonló.

Használt eszköz: AppInventor (appinventor.mit.edu)

Mire lesz szükséged?
  • Stabil internet kapcsolatra
  • Asztali számítógépre vagy laptopra
  • Mikrofonra / headsetre (vagy jó a számítógépbe beépített mikrofon is)
  • Webkamerára (vagy jó a számítógépbe beépített webkamera is)
  • Androidos okostelefonra vagy tabletre
  • Gmail-es fiók

Megkérjük a szülőket, gondviselőket, hogy a foglalkozás első 30 percében legyenek jelen a gyerekekkel, és a teljes foglalkozás alatt maradjanak elérhetőek, hogy az esetleges technikai problémákat gördülékenyen tudjuk orvosolni.

Hogy működik egy online foglalkozás?

Egy online felületen keresztül tudsz majd csatlakozni az oktatóhoz és a foglalkozás többi résztvevőjéhez, és live kapcsolaton keresztül tudod követni a tematikát. Kérdéseidet direktben is felteheted, vagy akár elküldheted kommentben, amire oktatónk ,,real-time” fog válaszolni.

A csatlakozás módja

A foglalkozás a Zoom vagy Google Meet felületén zajlik majd. A csatlakozáshoz szükséges linket és egy részletes csatlakozási segédletet emailben küldünk a foglalkozás előtt, így kérünk, hogy figyeld az email fiókodat (és ellenőrizd a spam mappát is, olykor sajnos oda érkeznek a leveleink).

Foglalkozás díja:

INGYENES!

További részletek megtudni és jelentkezni a következő weboldalon lehetséges:

https://www.karpatrobipro.com/nyari_tabor_2020.html

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó