Hallucinogén gombákkal kereskedtek, de lebuktak

A rendőrség ökörmezői (Mizshirja) munkatársai leleplezték egy kábítószer-kereskedő pár illegális tevékenységét, akik hallucinogén gombákat adtak el a helyieknek.

A férfit ideiglenes őrizetbe vették, az élettársa sorsáról még nem döntöttek – számolt be a megyei rendőrség sajtóosztálya. Az ügyben tart a nyomozás.

A bűnügyi nyomozók egy fiatal kábítószer-kereskedő párt vettek őrizetbe a minap. A törvénysértő egy 26 éves donecki férfi és a 37 éves munkácsi élettársa, akik hallucinogén gombákat forgalmazó ,,vállalkozást” indítottak Fülöpfalva (Pilipec) üdülőrészlegén.

Az általuk kínált termék alkaloid tartalmú, tele van pszilocinnal (pszichoaktív összetevő), ami hatással van az elmére és hallucinációkat okoz.

Az elmúlt két hónapban a rendőrök figyelemmel követték a pár tevékenységét, és több esetet is feljegyeztek, amikor pszichotróp anyagokat értékesítettek.

A férfit és a nőt épp akkor fogták el a rendőrök, amikor eladtak egy adagot. A bűnözők egy bérelt lakásban fogadták az ügyfeleket, ahol a hat hónapos gyermekük is velük élt.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó