Hihetetlen mit hagytak maguk után a vonatban az ifi sportolók (VIDEÓ)

Ukrajnai ifi sportolók mérhetetlen koszt, szemetet, hatalmas felfordulást hagytak maguk után az 53. számú Dnyipro-Odessza vonatjáratban.

A gimnaszták Dnyipro városból utaztak egy versenyre Kijevbe. Amikor leszálltak, igencsak kellemetlen meglepetés érte az utaskísérőt: távozásuk után ugyanis valamennyi fülkében „háborús” állapotok uralkodtak. Volt ahol letépték a függönyt, földre dobták az ágyneműt, másutt üres sörösdoboz, használt szalvéták, chipses zacskók, összecsorgatott padlószőnyegek emlékeztettek arra, hogy ott jártak a jövő reménységei. Mintha nem is fiatal, vélhetően értelmes sportolók, hanem agresszív, vandál utcagyerekek használták volna az utastért.

Az utaskísérő, Szvitlana Ljasenko videóra vette az áldatlan állapotokat, s szarkasztikusan köszönetet mondott a randalírozóknak és felnőtt csoportvezetőjüknek, hozzáfűzve, bezzeg amikor felszállnak, tisztaságot, figyelmet és gondoskodást követelnek. „Szerencsét és győzelmeket kívánok a jövőben… Hisz Európába tartunk”, kommentálta a látottakat.

A Facebook kommentelők kivétel nélkül elítélték a randalírozókat, s ekkora fegyelmezetlenség láttán megkérdőjelezték a sportolók jövőbeni sikereit.

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó