Kicsik és nagyon jól szórakoztak

Mint minden településen, így Makkosjánosiban is alig várták, hogy végre-valahára nagyobb szabadtéri rendezvényt szervezhessenek. Végre sikerült! Gyermeknapot rendeztek a Barna György Stadionban, ahol valóban sokan összegyűltek, hogy megnézzék gyermekeik fellépését, egyenek egy jó saslikot finom hideg sör kíséretében.

H. Cs.

– Mindenki nagyon várta ezt a napot, hiszen igen nehéz másfél évet tudhatunk magunk mögött, amely a koronavírus-járvány miatt tele volt bizonytalansággal, félelemmel. Ezért is hatalmas boldogság mindannyiunk számára, hogy mi, mind balazsériak, mind a jánosiak végre kimozdulhattunk. Babják Zoltán polgármester az elöljárókra bízta az ilyen rendezvények szervezését, lebonyolítását. Mivel úgy gondoljuk, hogy a bezártság leginkább a gyerekeket viselte meg, ezért úgy döntöttünk, hogy nekik szervezünk egy vidám napot – mondta Varga Attila, Jánosi és Balazsér elöljárója.

És valóban vidám volt a vasárnap, hiszen a jánosi színjátszó csoport, illetve a jánosi és a balazséri ovisok fellépése után Jaró Klaudia Így tedd rá! népi játék és néptáncfoglalkozást tartott az érdeklődő gyerekeknek, akik később birtokba vehették a légvárat, a körhintát, és számos vetélkedőbe is bekapcsolódhattak. Közben hangolt Pitkin és az Élet zenekar. A nap DJ Cseh János közreműködésével szabadtéri diszkóval zárult.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó