A 12 éves kislány rejtélyes módon zuhant le az erkélyről

Szülői felügyelet nélkül buliztak.

Nem is hinnénk, micsoda esti programokat szerveznek manapság a fiatalok. A pszichológusok szerint kell némi szabadság a gyerekeknek, viszont az sem jó, ha a szülők túlságosan engedékenyek. Nem árt odafigyelni a kamaszokra, ugyanis egyre veszélyesebb játékokat űznek, és nagyon sok hatás éri őket, amelyek különböző reakciókat váltanak ki belőlük.

A Mikolajiv megyei eset minden szülő rémálma.

Történt ugyanis, hogy a kiskorúak úgy döntöttek, csapnak egy nagy pizsamapartit, ami végül reggelig tartott és szörnyű kimenetele lett.

Egy 12 éves kislány kiesett a negyedik emeleti erkélyről.

A barátai azt mondják, a lány önszántából ugrott le. Hallották, amint azt mondja: nem akarok tovább így élni. Viszont akadnak más variációk is.

A nyolcfős, 12-16 év közötti baráti társaság az egyik kislány lakásán gyűlt össze.

A szülők nem voltak otthon, ezért kedvük szerint bulizhattak. Elmondásuk szerint nem fogyasztottak alkoholt, csupán jó kedvük volt. A szomszédok is felfigyeltek a nagy zajra, a sikítást is hallották, amikor a lányka lezuhant. A gyermekorvos elmondta, a lány súlyos állapotban van, bordatörést szenvedett, jelenleg

a megyei kórház intenzív osztályán ápolják, több műtét vár még rá, sok idő szükséges a felépüléséhez.

A szülők nem hiszik el, hogy csemetéjük ilyesmire vetemedett volna.

Az apa elmondása szerint a kislány jól tanult, ők is odafigyeltek rá. A fiatalt valószínűleg kényszerítették vagy letaszították a balkonról. A buliban voltak fiúk is, azt mondják, egyikük molesztálta is.

A rendőrség nyomoz az ügyben. A szülőket is felelősségre vonják, amiért felügyelet nélkül hagyták a kiskorúakat.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó