A szomszéd kutyája egy életre megcsonkította a 3 éves kislányt

A harcikutya rátámadt a gyermekre, és az egész koponyáját bekapta – számolt be a Rendkívüli Hírek csatorna az összeállításában.

Ternopil megyében sokkoló szerencsétlenség történt. Kutya támadt egy hároméves kislányra, aki épp a szomszédjuk udvarán játszott a barátnőjével.

Az állat a gyerekektől nem messze volt megkötve. Amikor a hároméves kislány a játéka után hajolt, a kutya megragadta őt a fejénél fogva. A gyermek koponyája teljesen az eb állkapcsába került. A kutya gazdájának sikerült kimenekítenie a csöppséget az állat szájából.

A kislányt rendkívül súlyos állapotban vitték kórházba. Ordított fájdalmában, mindenhol csupa vér volt, az orvosok azonnal a műtőbe vitték.

A doktor elmondta, súlyos sérüléseket szenvedett az áldozat. Szerencse, hogy nem szemből vagy a nyakánál kapta el a kutya, mert annak beláthatatlan következményei lettek volna.

A szomszéd nem akart nyilatkozni a riportereknek.

A felvételből kiderül, a gyermek családtagjai viszont hálásak a kutya gazdájának, mivel ha nem ő, akkor nincs aki kimentse a kicsit a kutya karmai közül.

Az áldozat szülei nem fogják feljelenteni a szomszédot. Azt mondják, a kislány gyakran átjárt a szomszédokhoz, a kutya ismerte őt, és korábban nem volt ilyen agresszív.

A szomszédok között egyedül annyi megállapodás született, hogy az agresszív kutyát elaltatják, mivel már megízlelte az emberi vért, így még veszélyesebbé válhat.

A kiemelt kép csak illusztráció

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó