Az iskoláslány gyermeket szült

Az erőszakoló tinédzser bírságot fizet tettéért.

Zaporizzsja megyében elítéltek egy tizenévest, aki megerőszakolta 12 éves barátnőjét.

A hivatalos bírósági adatok szerint a lánynak 2019 augusztusában volt az első nemi közösülése, a 12 éves kislány 2020 márciusában gyermeket szült. A baba apja az áldozat testvérének kiskorú barátja volt.

A bírósági tárgyaláson a kamasz elismerte bűnösségét, és megerősítette, hogy 2019 nyarán szexelt a lánnyal. Hozzátette, minden közös megegyezés alapján történt.

Az iskoláslánynak azonban megvan a saját verziója: a fiú kérésére többször is nemi kapcsolatot létesítettek egy elhagyatott épületben. Elmondása szerint a srác megfenyegette, s arra utasította, hogy a történteket ne mondja el az anyjának vagy a barátnőinek.

A lány ügyvédje pert indította 500 000 hrivnya összegű erkölcsi kártérítésért, azzal a váddal, hogy a tinédzser megfosztotta gyermekkorától az iskolás lányt. A gyermek megszülésével megváltoztatta az életét, és pszichiáterhez kellett fordulnia a stressz leküzdése érdekében.

A kamaszt 2 évre ítélték, amelyre próbaidőt kapott. A bíróság arra is kötelezte a fiú családját, hogy 300 ezer hrivnya kártérítést fizessenek a sértettnek, arra hivatkozva, hogy nincs semmiféle bevétele.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó