Az Agro-Lucski ajándékkal érkezett a szalókai falunapra

Barátságos, családias hangulatban telt a Csapi kistérséghez tartozó Szalóka 25. falunapja. Kellemes volt látni a mosolygós arcokat. Az emberek már nagyon várták az újbóli találkozást közösségük tagjaival, kiéheztek az ünnepre.

A falunapra számos vendég érkezett: a járási tanács képviselői, a Csapi kistérség elöljárói, Magyarország Ungvári Főkonzulátusának és beregszászi külképviseletének diplomatái. A megjelenteket Valerij Szamardak, Csap polgármestere és Biró Sándor szalókai elöljáró köszöntötte.

Jevhenyija Kercsa, a vállalat szociális fejlesztési osztályának vezetője ajándékokat adott át az óvodavezetőknek és a gyerekeknek

A falunapot érdekes kulturális program színesítette. A helyi óvodások ünnepélyes keringővel ajándékozták meg a jelenlévőket. Táncokkal és énekekkel kedveskedtek a helyi kultúrház növendékei is, ezenkívül csapi, tiszasalamoni, tiszaásványi és eszenyi előadók is bemutattak egy-egy műsorszámot.

A rendezvény az Agro-Lucski Ukrán Agrárholding anyagi támogatásával került lebonyolításra. A vállalat munkatársai is jelen voltak a rendezvényen. Értékes ajándékokkal és üdvözlő szavakkal érkezett Jevhenyija Kercsa, a vállalat szociális-fejlesztési osztályának vezetője és Ruszlan Fesko osztályvezető-helyettes, Kojsza Erika, a vállalat szalókai adminisztrátora.

A vállalat munkatársai ajándékokkal kedveskedtek a kiseszenyi és szalókai óvodásoknak. A gyerekek, illetve Biró Diana és Natalija Proscsak, a két intézmény vezetője hálásan mondtak köszönetet a meglepetésért. A kicsik nem győztek örvendezni a sok kisautónak, babának, kozmetikai csomagnak, fejlesztő játéknak, labdának és egyébnek. Mindezek segítenek abban, hogy a két falu legkisebb lakói ezentúl sokkal tartalmasabban és érdekesebben tölthessék el szabadidejüket. Az óvodavezetők is méltányolták az Agro-Lucski felajánlását.

A falunap hosszúra sikeredett. A nap végén diszkó várta a települések apraját-nagyját.

Valentin Szmal

Forrás:
KISZó/Hirdetés

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó