A Háló Egyesület csapatépítője

Olvasói levél.

A kárpátaljai Háló Egyesület augusztus 28-án tartotta meg ifjúsági és felnőtt csapatépítő napját Benében, a Borzsa folyó partján. A nap szomorkás és borús volt, de miután odafentről is érezték és látták jó hangulatunkat, így a nap is kisütött.

A résztvevők többnyire Munkácsról, Tiszaújhelyből, Tiszaújlakról és Karácsfalváról érkeztek. Reggeli után Hajlik Katica, ifi-vezetőnk, ismerkedős és csapatépítő játékokkal vidámította a társaságot. A kicsik, ifjak és nagyok egyaránt nagyon élvezték a játékokat, ezt bizonyítják a fotók és videók is.

A játékok után más vizekre eveztünk, mégpedig a bátrabbak, Hajlik Katalin vezetésével, a Borzsa folyón kenuzhattak. Így ezzel még egy élménnyel gazdagodhattak a résztvevők. Ezalatt Gorondi Albert bográcsban készítette a finom ebédet.

Miután megtöltötték a hasukat, a szabadidős programok közül válogathattak a résztvevők. Akadtak akik társasjátékoztak, voltak akik asztali teniszeztek, másik pedig a kreatív foglalkozáson vettek részt. Itt gyöngyből készült hálós karkötőt készíthettek, gyöngyszövés technikával, és persze a rég nem látott barátok közben nagyokat beszélgettek.

A nap emlékezetes marad mindenki számára. Zárásként misén vettünk részt a benei római katolikus templomban, melyet Rácz István plébános celebrált. Az együtt töltött napért hálát adva tértünk haza. Köszönet mindenkinek, aki velünk töltötte ezt a szép alkalmat.

Molnár Melinda,
a Kárpátaljai Háló egyesület irodavezetője

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó