Megyei foci: hármas versenyfutás a bajnoki címért

Újraindult, sőt javában dübörög a megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A nyári szünet után már három fordulón vannak túl a csapatok, s kőkemény rivalizálás zajlik Huszt, Nagyszőlős és Ilosva között a bajnoki címért.

A friss kupagyőztes ugocsaiak három győzelemmel folytatták a pontvadászatot és ezzel átvették a vezetést is. A husztiak is jól kezdtek a nyári szünet után, de aztán két döntetlennel folytatták. A címvédő Buzsora előző két bajnokiját megnyerte és ezzel szorosan tapad a két riválisára.

A hétvégi, 10. fordulóban gólnélküli döntetlen született Rahón, ahol a husztiak vendégeskedtek, a Nagyszőlős az utolsó percekben esett gólokkal az újonc onokóciak otthonából vitte el a három pontot, Ilosva pedig saját közönsége előtt nem engedte ki a győzelmet a markából. Eredmények: Rahói Kárpáti–Huszti FC 0–0, FK Medea–Nagyszőlősi FC 0–2, Ilosvai Buzsora–FK Polena 2–1. Az Ungvár Sportiskola–Vilhivci FC találkozót hétközben pótolják.

Adósak vagyunk még az ezt megelőző két forduló eredményeivel: FK Polena–FK Medea 2–2, Vilhivci–Ilosva 1–3, Huszt–Ungvári Sportiskola 1–1, Nagyszőlős–Rahó 5–0; FK Medea–Rahó 4–2, Ungvár–Nagyszőlős 2–5, Ilosva–Huszt 1–3, FK Polena–Vilhivci 1–2.

Négy fordulóval a pontvadászat zárása előtt igen szoros az élmezőny állása, innentől kezdve minden megszerzett vagy elbukott pontnak hatalmas a jelentősége. Így állnak a csapatok: 1. Nagyszőlősi FC 23 pont, 2. Huszti FC 22, 3. Ilosvai Buzsora 22, 4. FK Medea 14, 5. Vilhivci FC 11, 6. FK Polena 8, 7. Rahói Kárpáti 5, 8. Ungvári Sportiskola 2.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó