12 éves kislányt erőszakolt meg a pedofil kijevi

A gyermek anyja a rendőrséghez fordult.

Kijevben a rendőrség őrizetbe vett egy kiskorú lány molesztálásával gyanúsított férfit – tájékoztatott a fővárosi rendőrség sajtószolgálata.

Csuha Ivett

Egy nő fordult a rendőrséghez azzal a panasszal, hogy a Georgij Gongadze sugárút elhagyatott épületében ismeretlen férfi aljas cselekedeteket követett el 12 éves lányával szemben.

A rendfenntartók megállapították, hogy egy helyi lakos érintett a bűncselekményben.

„Mint kiderült, a lányok az utcán találkoztak egy férfival. A beszélgetés során utóbbi alkoholt vásárolt, és felajánlotta a kiskorúaknak, hogy tartsanak vele egy közelben lévő elhagyatott épületbe, ahol elfogyasztották a vásárfiát.

Később az egyik kislány elhagyta a helyszínt, a férfi pedig becstelenkedett az egyedül maradt gyerekkel.

A liliomtiprót a bejelentést követő egy órán belül azonosították, majd a lakóhelyén őrizetbe vették” – mondta Jurij Trembickij, az illetékes rendőrkapitányság megbízott vezetője.

A letartóztatott 32 éves kijevi lakost már többször is közigazgatási felelősségre vonták. Az elkövető öttől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. A férfi ellen kiskorúak leitatásáért is büntetőeljárást indíthatnak.

Ezenkívül a fiatalkorúak ügyeivel foglalkozó rendőrségi osztály dolgozói  ellenőrzik a gyerekek szüleit kötelezettségeik nem megfelelő végzése miatt.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó