Kevesen elégedettek városuk útjainak minőségével

Mindössze Vinnica és Csernyihiv lakosainak többsége elégedett a város útjainak állapotával – derült ki a Rejting szociológiai csoport felméréséből.

A vinnicaiak 15 százaléka útjaik minőségét kiválónak, 48 százalékuk jónak, 7 százalékuk rossznak, 4 százalékuk szörnyűnek tartja. Csernyihivban a megkérdezettek véleménye így oszlott meg: kiváló – 9, jó – 48, rossz – 8, szörnyű – 3 százalék.

A többi ukrajnai nagyvárosban a maradéktalanul elégedettek száma nem éri el a 40 százalékot.

A legrosszabb eredmények Ternopilban, Lembergben, Zaporizzsjában, Ungváron, Zsitomirban, Rivnében, Poltavában, Mikolajivban, Csernovicban és Herszonban születtek. E települések válaszadóinak 1, illetve kevesebb, mint 1 százaléka választotta a kiváló jelzőt, a jó pedig nem érte el a 34 százalékot.

A zn.ua tájékoztatása szerint a herszoniak a legelégedetlenebbek (kiváló kevesebb, mint 1, jó 4 százalék). Nem sokkal jobb a helyzet Csernovicban (kevesebb, mint 1, 6), Mikolajivban (kevesebb, mint 1, 8), Poltavában (kevesebb, mint 1,9)

A felmérés szerint az ungváriak 1 százaléka kiválónak tartja a megyeszékhely útjait, 20 százaléka jónak, 29 százaléka közepesnek, 29 százaléka rossznak, 20 százaléka szörnyűnek minősítette azt.

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó