Videóra vették, ahogy megerőszakolták iskolatársukat

Őrizetbe vettek Felsővereckén (Verhnyi Vorota) három 14-15 év körüli fiút, akik videóra vették, ahogy megerőszakolják iskolatársukat, a felvételt pedig feltöltötték egyikük Instagram-fiókjába, számolt be a megdöbbentő esetről a Pershij.com.ua.

A nemi erőszak még augusztus 24-én történt, de csak most került nyilvánosságra. A Pershij regionális televíziócsatorna helyszíni riportjából kiderült, hogy a mindössze 14 éves lány próbált védekezni, de a fiatalkorú elkövetők lefogták és tovább kegyetlenkedtek vele. A fiatal lány jól ismerte az elkövetőket, ugyanis ugyanabban az utcában laknak, együtt nőttek fel. Az esetről egy közösségi oldalon tettek közzé felvételt, a rendőrség ez alapján indított vizsgálatot.

A lány nem merte elmondani, mi történt vele. Az áldozat nagymamája csak azután tett feljelentést, hogy a rendőrök megjelentek a család otthonában és megmutatták neki az esetről készült videófelvételt. A lány gyakran lógott együtt a fiúkkal, így az asszonynak nem volt gyanús, amikor aznap elment velük. A nő elmondása szerint gyakran játszottak együtt, így nem is számított arra, hogy ilyesmire vetemednek. A nagymama arról is beszélt, hogy a faluban sokan látták a videót és tudtak az esetről, de senki nem szólt nekik.

Az iskola igazgatója, ahová a fiatalok járnak, azt nyilatkozta a tévéseknek, hogy a sajtóból értesültek a történtekről, és nem tudtak a videóról. A három kamaszt előzetes letartóztatásba helyezték. A lánnyal pszichológus segít feldolgozni a történteket.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó