Két gyerek holttestét találták meg a rendőrök egy lezárt ládában

A gyerekek eltűnését az édesanyjuk jelentette a rendőrségen, ugyanis egy átitalozott nap után nem találták a gyermekeiket, írja a Korrespondent az illetékes megyei ügyészég közleményére hivatkozva.

A megrázó eset a Doneck megyei Mikolszke településen történ. Megrendítő látvány fogadta a rendőröket, amikor a kamrában egy lezárt ládában megtalálták a két gyermek holttestét.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 18-án a reggeli órákban, miután a 35 éves nő és 41 éves férje elment dolgozni, egyedül hagyták otthon a hét éves kisfiúkat és tíz éves lányukat . Elmondásuk szerint utoljára 11 órakor (kelet-európai idő) beszéltek mobiltelefonon a gyerekekkel, ezt követően nem tudtak velük kapcsolatot teremteni.

A házaspár miután délután hazaért, italozni kezdett, a férfi egy idő után lefeküdt aludni, míg a nő elkezdte keresni a gyerekeket. Miután nem találta őket értesítette a hatóságokat. A kiérkező rendőrök előbb a házat kutatták át és a kamrában egy bezárt ládában megtalálták a gyerekek holttestét. Elképzelhető, hogy játszani akartak és véletlenül magukra csukták annak a  fedelét.

A halál oka az első vizsgálatok szerint fulladás volt, ám a halál pontos okának kiderítése érdekében törvényszéki boncolást rendeltek el. A haláleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó