Megölte 80 éves anyját a skizofrén biológiatanár

Egy 47 éves skizofréniában szenvedő férfi megfojtotta 80 éves édesanyját, majd két hétig együtt tartózkodott a holttesttel a lakásban.

A tragédia Lemberg megyében, Szambir városában történt. A nő hosszú évekig tanárként dolgozott. Fia kitüntetéssel fejezte be a középiskolát és az egyetemet, ezt követően biológiatanárként helyezkedett el Kárpátalján.

A lakásban a nyomozók rengeteg ezoterikus témájú könyvet találtak. A szomszédok arról számoltak be, hogy a férfi saját vallást talált ki, anyját pedig éheztette. Később a betegség előrehaladtával azt állította, hogy hangokat hall a fejében és démonokat lát.

A rendőrség szerint az áldozat 20 évig titkolta mindenki elől, hogy fia beteg, még azok után is, hogy az alultápláltság miatt többször eszméletét vesztette.

A rendőröknek különleges akciót kellett végrehajtaniuk, hogy bejussanak a házba. A lakásban egy nő holttestére bukkantak az ágyban. Az előzetes vizsgálatok eredményeképpen az elkövető megfojtotta édesanyját. A férfi nem emlékszik arra, hogyan ölte meg az anyját.

A feltételezett tettest őrizetbe vették.

 

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó