NB I: kesereg a Várda, a Fradi vigasztalódott, fogynak az edzők

A magyar OTP Bank Liga hétvégi, 8. fordulójában megszakadt a Kisvárda nyerő szériája, paksi győzelmével pedig a Ferencváros elfoglalta az őt megillető első helyet a tabellán.

A kárpátaljaiakra is építő várdaiak egy utolsó percben kapott góllal maradtak alul a Honvéd új otthonában, a Bozsik Arénában. Az Európa Ligában hétközben a Betistől elszenvedett 1–3-as vereség után ugyanilyen arányban győzött a Fradi a Paks vendégeként, s a válogatott szünet előtt a tabella élére ugrott. Továbbra sem megy a Vidinek, legutóbb Debrecenben szerepeltek le, s csupán a hatodik helyen szerénykednek. A szebb napokat látott Dózsa győzelem nélkül az utolsó.

Két edzőváltás is borzolta a kedélyeket az NB I-ben, Mezőkövesden a korábban a válogatottat is irányító Pintér Attilának, az MTK-nál Marco Rossi szövetségi kapitány korábbi segítőjének, Giovanni Costantinónak köszönték meg idő előtt a munkáját.

Eredmények: Debrecen–MOL Fehérvár 1–1, Újpest–Gyirmót 1–3, Honvéd–Kisvárda 2–1, Paks–FTC 1–3, Puskás Akadémia–Mezőkövesd 2–0, Zalaegerszeg–MTK 2–0.

Az állás: 1. Ferencváros 18 pont, 2. Kisvárda 18, 3. Paks 13… 11. Gyirmót 6, 12. Újpest 3.

Fradi: Vidi, Újpest kipipálva, jöhet a Betis

Forrás:
KISZó/Fotó:NSO
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó