Egyre rejtélyesebb a parlamenti képviselő halála

Anton Poljakov Ukraine

Csernyihivben már el is temették Anton Poljakov parlamenti képviselőt, aki a múlt héten hunyt el, de egyre több kérdőjel vetődik fel a halálával kapcsolatban.

poljakovAz ukrán törvényhozás képviselőjét október 8-án találták holtan egy fővárosi taxiban. A jármű vezetője közúti szabálysértést követett el, a járőrök ezért feltartóztatták, a szalonban pedig Poljakov élettelen testére bukkantak. Azóta a boncolás megállapította, szívleállás okozta a képviselő halálát, aki a tragédia előtt alkoholt is fogyasztott.

A taxisofőr előbb azt mondta, egy buszmegállóban vette fel az ittas férfit, akiről azt hitte, csak elaludt a kocsiban. Később módosította vallomását, s azt vallotta, egy másik járműből ültették át hozzá Poljakovot, s megkérték, fuvarozza haza barátjukat. Az idegeneket állítólag nem ismerte. Közben kiderült, a taxisofőr büntetett előéletű, néhány éve embercsempészettel foglalkozott.

Az elhunyt képviselő a Nép Szolgája színeiben szerzett mandátumot, de 2019 novemberében elhagyta a kormányerőt és a Za Majbutnye frakció padsorába ült át.

Forrás:
KISZó/Censor.net

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó