Beregi foci: Kígyósé a bronzérem

Az utolsó előtti fordulót rendezték a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban. A Mezőgecse egy lépésre került a bajnoki cím megszerzésétől.

A járási kupagyőzelem óta kiváló formát mutató gecseiek ezúttal úgy zsebelték be a három pontot, hogy le sem játszották soron lévő bajnokijukat. Ellenfelük, a tiszakeresztúri csapat nem tudott kiállni ellenük, mert a játékosok többsége vendégmunkára utazott…

A Mezőgecsét üldöző Beregvidéki FC odahaza fogadta a fancsikai alakulatot, s Kész Tibor duplájával, illetve Kemény Gábor találatával 3–1-re le is győzte. A Vérke-partiak 4 pontos hátrányban vannak a listavezetőhöz képest, igaz, egy meccsel kevesebbet játszottak. Az utolsó fordulóban Királyházára látogatnak, Mezőgecse Fancsikára utazik, a sorsa a saját kezében van, amennyiben nyer, bajnok.

A bronzérem sorsa viszont már eldőlt, Kígyós egyik üldözőjével, Királyházával bánt el, s miután másik riválisa, Fancsika is kikapott, már senki sem veszélyezteti a harmadik helyét.

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában: Tiszaújlak–Szőlősvégardó 3–0, Kígyós–Királyháza 2–0, Beregvidéki FC–Fancsika 3–1, Mezőgecse–Tiszakeresztúr 3–0 (technikai eredmény). A sereghajtó Mezővári szabadnapos volt.

Az élboly állása a záró kör előtt: 1. Mezőgecse 36 pont/15 mérkőzés, 2. Beregvidéki FC 32/14, 3. Kígyós 27/16, 4. Fancsika 22/15, 5. Királyháza 21/15.

Óriási a rivalizálás Beregszász és Mezőgecse között

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó