NB I: másodszor kapott ki a Fradi saját publikuma előtt

A vb-selejtezők után ismét a nemzeti bajnokságoké volt a főszerep az elmúlt hétvégén.

A magyar válogatott gyakorlatilag tét nélküli meccset játszott a legendás Wembley-ben, s az ott elért bravúros 1–1-es eredmény legalább a játékosok és a futballszurkolók lelkének jót tett, ha már a vb-álmoktól korábban el kellett búcsúzni. Ukrajna 1–1-et játszott Lembergben Bosznia-Hercegovinával, a párharc novemberi visszavágóján nyernie kell, hogy megtartsa a pótkvalifikációt érő második helyét.

Ami pedig az NB I-et illeti, a válogatott miatti szünet nem használt a Ferencvárosnak. Peter Stöger csapata hazai pályán kapott ki az alsóházhoz tartozó Zalaegerszegtől. Ez már a második Üllői úti veresége volt az új trénernek, Szerhij Rebrovval bajnokin csak egyszer veszített hazai környezetben a Fradi.

A nemzetközi porondon még gyatrább a csapat teljesítménye az új edzővel. Zsinórban hat találkozóját bukta el a Fradi, kedden késő délután a Celtic Glasgow otthonában szenvedett 2–0-ás vereséget. A mutatott játék egyenesen értékelhetetlen volt…

Az NB I 9. fordulójának eredményei: MTK–Felcsút 0–1, Gyirmót–Paks 2–1, Fehérvár–Honvéd 2–1, Mezőkövesd–Debrecen 1–0, FTC–ZTE 1–2, Kisvárda–Újpest 0–0.

Az állás: 1. Kisvárda 19 pont, 2. FTC 18, 3. Puskás 16… 11. DVSC 8, 12. Dózsa 4.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó