Megyei foci: Huszt mindent vitt

 

Amint arról már beszámoltunk, a 2021-es megyei bajnoki címet a Huszti FC labdarúgócsapata szerezte meg. A husztiak duplán ünnepelhetnek, miután a Szerednyén lejátszott Szuperkupa-döntőben az idei kupagyőztest, a Nagyszőlősi FC-t is két vállra fektették.

A két csapat találkozója igazán méltó volt a Szuperkupához, s a felek nem is találtak egymáson fogást. Az ugocsaiak Mihajlo Repljuk révén az első félidőben vezetéshez jutottak, amit Ivan Povhan egalizált szünet után. A rendes játékidő 1–1-es végeredménye után következtek a tizenegyesrúgások, amit a husztiak végeztek el pontosabban, így ők emelhették magasba az abszolút bajnoknak járó serleget.

Befejeződtek a megyei másodosztály küzdelmei is. A Nyugati-csoportban Ivanyivci végzett az első helyen, maga mögé utasítva Zariccsa és Dolha csapatát. A Keleti-csoportban Técső diadalmaskodott, megelőzve Ternovo és Visk együttesét.

A második vonal abszolút bajnoki címéért október 23-án, szombaton csap össze Técső és Ivanyivci. A két csoport győztese jövőre elindulhat a megyei élvonalban is, amennyiben garantálni képesek a szükséges anyagi hátteret.

 

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó