Mezőgecse a Bereg-vidék uralkodója

mezőgecsei futball

Nem történt változás a beregszászi járási labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában, a várakozásoknak megfelelően Mezőgecse behúzta az aranyérmet.

A baktaiakkal közösen induló gecsei futballisták semmit sem bíztak a véletlenre, elhozták Fancsikáról a három pontot, így senkire nem kellett tekinteniük, megnyerték a bajnokságot. Mint utólag kiderült, akár kis is kaphattak volna a zárófordulóban, mert a tavasszal még sokáig listavezető Beregvidéki FC udvarias vendégnek bizonyult Királyházán.

Beregi foci: Kígyósé a bronzérem

Az egész szezon során sereghajtó Mezővári jó hajrájának köszönhetően az utolsó körben mozdult el a táblázat legaljáról, Tiszakeresztúrt taszítva oda.

A beregszászi járási labdarúgó-bajnokság utolsó. 18. fordulójában: Fancsika–Mezőgecse 1–3, Királyháza–Beregvidéki FC 3–0, Szőlősvégardó–Mezővári 2–3, Tiszakeresztúr–Tiszaújlak 1–3. Kígyós szabadnapos volt.

Az ugocsai térséggel kibővített Bereg-vidéki pontvadászat 2021-es végeredménye:

1. Mezőgecse 39 pont, 2. Beregvidéki FC 32, 3. Kígyós 27, 4. Királyháza 24, 5. Fancsika 22, 6. Tiszaújlak 20, 7. Szőlősvégardó 16, 8. Mezővári 12, 9. Tiszakeresztúr 11.

Mezőgecse idén mindent vitt, hiszen augusztusban a járási kupaserleget is elhódította:

Járási kupadöntő: Mezőgecsei bravúr Beregszászban

 

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó