„Elkényeztetett” 16 éves fiú okozott halálos balesetet

A közösségi médiában nagy port kavart a kamasz újabb törvénysértése. Felháborítónak tartották, hogy akár meg is úszhatja a börtönt. 

Egy 16 éves fiatal halálos balesetet okozott Harkivban. A TSN hírportál beszámolója szerint egy Infiniti és egy Chevrolet márkájú kocsi ütközött.

Az Infiniti márkájú autó vezetője nagy sebességgel hajtott át a kereszteződésnél lévő piros lámpán, és belerepült a másik autóba. Az ütközés következtében egy ember meghalt, hárman megsérültek.

Az előzetes információk szerint mindkét kocsi közel tíz métert repült, mielőtt nekicsapódott a reklámtábláknak és a póznának. A sofőrök józanok voltak.

A baleset következtében a Chevroletből csak néhány vasdarab maradt. A kocsiból a mentőknek kellett kivágni az 58 éves sofőrt. A férfi a helyszínen meghalt.

Az Infinitit vezető 16 éves fiú  kisebb sérülésekkel megúszta az ütközést. A vele utazó három másik utas – két 19 éves fiú és egy 16 éves lány – különböző sérülésekkel kórházba került.

A közösségi médiában megjelent hírek szerint a fiú a drága kocsit a szüleitől kapta nemrég. A balesetet okozó Mikola már 2019-ben is felhívta magára a figyelmet, amikor rálőtt egy nőre és a fiára.

Az ottélők által „elkényeztetettnek” titulált kamaszt többször látták már száguldozni a városban. A szülei korábban mindent „elintéznek”, így a fiút még nem vonták felelősségre az addigi tetteiért. Ezúttal is felmerült, hogy amnesztiát kaphat. 

A környékbelieknél kiverte a biztosítékot az újabb eset. Az egyik emeletes lakóház oldalára olyan feliratokat firkáltak, mint a „Halál az elkényeztetettre”, „Nem menekülsz el”, és még számtalan, nyomdafestéket nem tűrő kifejezést.

A rendőrség szerint a kamaszt ezúttal akár 8 év szabadságvesztéssel is sújthatják.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó