KISZó-videó: Boldog új évet kíván a Kárpáti Igaz Szó szerkesztősége!

2021 bőven tartogatott felejthetetlen pillanatokat a Kárpáti Igaz Szó számára. Az elmúlt napokban ezekből a „történelmi” KISZó-s pillanatokból szemezgettünk.

Az év utolsó napján pedig szeretnénk köszönetet mondani kedves olvasóinknak lapunk iránti hűségükért, azért, hogy velünk tartottak, s reméljük, jövőre is számíthatunk kitüntető figyelmükre. 2021-ben számtalan különleges pillanat volt a Kárpáti Igaz Szó életében.

Elindítottuk videós rovatunkat, a kárpátaljai médiumok közül elsőként saját KISZó-applikációt teremtettünk. A hagyományos nyomtatott újság mellett az online térben 11 különféle platformon érhető el, olvasható, nézhető, hallgatható a maholnap 102 éves múltra visszatekintő Kárpáti Igaz Szó.

Köszönjük, hogy igény van ránk! Olvasóink mellett szeretnénk köszönetet mondani minden egyes partnerünknek, interjúalanyunknak, mindenkinek akivel kapcsolatban álltunk a leköszönő évben. Kiváltképp hálával tartozunk a Nemzetpolitikai Államtitkárságnak és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek, amiért idei megjelenésünk is zavartalan volt.

Kedves olvasóink, tisztelt partnereink! Szerkesztőségünk munkatársai békés, áldott, sikeres új esztendőt és jó egészséget kívánnak Önöknek! Tartsanak velünk jövőre is!

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó