Olvasói levél: Önkéntes hétvége a Vadvölgy Panzióban

17 felnőtt és ugyanennyi gyerek ismét önkéntes hétvégén vett részt a Vadvölgy panzióban. Megérkezésünk után a finom és bőséges vacsorát követően megbeszéltük a hétvégi teendőket. Az est további részében mindenki kipróbálhatta az újonnan elkészült medencét és szaunát.

Másnap megbeszéltük a munkabeosztást, hogy minél több feladatot tudjunk elvégezni. Az anyukák egy része takarított, a többiek a szobák átrendezéséhez kezdtek. Az apukák javítási munkákkal, a bútorok szétszedésével, áthordásával és összeszerelésével töltötték idejüket. Voltak, akik felvágták a tűzifát, amibe a fiataljaink is besegítettek. Az esti pihenés szaunázással, fürdéssel és persze vidám beszélgetéssel telt.

Vasárnap délelőtt túráztunk, pihentünk és persze jókat beszélgettünk.

Szeretném megköszönni mindenki munkáját, aki arra szánta az idejét, hogy még szebbé és otthonosabbá tegyék a panziót.

Köszönettel tartozunk a program megvalósulásáért a magyar kormánynak és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek!

Pocsai-Dóka Éva, résztvevő

A Keleti-Kárpátok lábánál található Vadvölgy Panzió 2018 óta van a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének birtokában. Az elmúlt időszakban jelentős felújítások zajlottak a panzió területén a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatásával. A munkálatok azzal a céllal indultak, hogy a helyszín még korszerűbb és kényelmesebb legyen a látogatók számára. Az épület galériás szobákkal és egy rendezvényteremmel bővült, beépített medence teszi még kellemesebbé az ott eltöltött időt. A Vadvölgy Panzió a kialakult háborús helyzetben továbbra is zavartalanul működik és várja az érdeklődőket a családbarát, természetközeli helyszínen.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó