Hogy került Tóth Miklós egy kínai panoptikumba?

Tóth Miklóst mint közéleti szereplőt és politikust, vagy akár családapát és nagyapát volt szerencsénk megismerni. Azt is tudjuk róla, a Munkács központú 69. számú választókerületben ő a kárpátaljai magyarság közös jelöltje, egyaránt bírja az UMDSZ és a KMKSZ támogatását. Ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy Kínában, Pekingtől nem messze, Tiencsin városának múzeumában Tóth Miklós hasonmásával „találkozhatunk”. A KISZó Online lerántja a leplet erről a nem mindennapi kuriózumról.

Tóth Miklós nemcsak a közösségért tud és hajlandó is tenni, hanem sikeres üzletember. 15 éve a kínai-tibeti ősi receptek alapján gyártott gyógyhatású készítmények forgalmazása a fő profilja.

Üzleti útjai során a világ 40-nél is több országát beutazta már.

Vállalkozásának egyik fő mottója: van egy közös célunk, a jó egészség megőrzése. Mint mondja, egész életünkön át fáradhatatlanul dolgozunk, igyekezve pénzügyi, személyes, szakmai sikert elérni. De bármilyen gazdagok is lennénk, csak az egészség teszi lehetővé számunkra, hogy teljes értékű életet éljünk és örüljünk az elérteknek. Nehéz nem egyetérteni vele.
Manapság egyre többen ismerik már fel, hogy nem orvosokra kell költeni, hanem sokkal célravezetőbb tenni azért, hogy megelőzzük a betegségek kialakulását.

Tóth Miklós a kínai Tiens nemzetközi korporációnak a partnere.

A Tiens egyesülés azt követően jött létre, hogy a WHO (Egészségügyi Világszervezet) azzal a felkéréssel fordult a világ tudósaihoz, hogy hozzák létre a kalcium ionos formáját, ugyanis, az ENSZ szakértőinek véleménye szerint éppen ennek a szernek van híján a mai kor embere. 5 éven át dolgoztak a kínai tudósok olyan kalcium előállításának technológiáján, amely különösebb probléma nélkül felszívódna az emberi szervezetben. Egy rendkívüli terméket hoztak létre.

Sok ország és vállalat igyekezett megszerezni a kalcium gyártásának engedélyét. Jelentős összegeket ajánlottak fel. De a találmány szerzői úgy döntöttek, hogy hazájukban hagyják ezt a jogot. Ezenkívül, a Tiens megszervezte az ősi, közel ötezer éves kínai recepteken alapuló exkluzív termékeknek korszerű technológiák alkalmazásával történő gyártását. Végeredményben az emberiség kiváló egészségmegújító termékek egész sorozatával lett gazdagabb.

Érzékeltetésképpen:

a Tiens az egyetlen nemzetközi vállalat, amely rendelkezik saját egészségvédelmi és ipari parkkal, valamint saját egyetemmel!

A Tiens egyesülés az ENSZ rendkívüli beszállítója az egészségmegújító termékek terén.

A Tiens korporáció fennállásának 15. évfordulójára saját múzeumot nyitott, ahol kiállíttatta azon személyek viaszszobrait állított azon személyekről, akik legtöbbet tettek a cég nemzetközi fejlesztése terén. Tóth Miklós pedig közéjük tartozik. A magyar közösség parlamenti képviselőjelöltjét az a megérdemelt megtiszteltetés érte, hogy saját viaszbábut kapott ebben a múzeumban. A Madame Tussaud londoni panoptikumára (ahol történelmi és királyi személyek, filmszereplők, sportcsillagok viaszfigurái láthatóak) hasonlító viaszmúzeumban

2010-ben állítottak szobrot a kárpátaljai magyar közéleti szereplőnek, vállalkozónak.

Egy ilyen szobor anyagi értéke sem lebecsülendő, eszmei értéke viszont felbecsülhetetlen. Tudjuk, a nemzetközi üzleti világban gesztusokat csak úgy nem tesznek, azért kőkeményen meg kell dolgozni. Ez még inkább megerősíti az elismerés értékét, rangját. Páratlan elismerés, nemde?!

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó