2019 perc az egészségért, a közösségért

A Beregszászi 4. Sz. Bendász István Cserkészcsapat, Magyarország Beregszászi Konzulátusa és a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség szeretettel lát minden kedves érdeklődőt a „2019 perc az egészségért, a közösségért” elnevezésű rendezvényén.

Időpont: 2019. 10. 19-20 (szombaton vagy vasárnap 1-2 óra játékot lehetne vállalni)

A megnyitó időpontja: 2019. 10. 19. 8:00 óra

Helyszín: Beregszászi 4. Sz. Kossuth Lajos Középiskola

Jelentkezési határidő: október 16.

A „2019 perc az egészségért, a közösségért” folytatná az elmúlt évben útjára indított hagyományt, melyben Beregszász város közössége a kárpátaljai sportkedvelő közösségekkel, szervezetekkel, sportcsapatokkal, baráti társaságokkal karöltve egy közös jótékony célért megmozdulna. A hétvége folyamán 2019 percen keresztül megszakítás nélkül, éjszaka is menne a játék, a foci. Mindemellett számos mellékprogramba lehet majd becsatlakozni.

A jelentkezőket és a rendezvénybe bekapcsolódókat adakozási lehetőségre hívogatnánk, mellyel a kárpátaljai „elfelejtett Gyermekeket” támogatnánk.
Nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül várunk mindenkit. A csapatok 4+1 felállásban játszanak. Egyszerre egy csapatból 5-en lehetnek a pályán. Emellett 5 cserével rendelkezhetnek. A csapatok létszámai így minimum 5 maximum 10 fő. Ha egy csapat csak kevesebb vagy több résztvevővel tud jelentkezni, az tegye meg, találunk rá megoldást.

A résztvevők ajándékcsomagban részesülnek, illetve a csapatok több kategóriában is díjazva lesznek. A fődíj egy értékes kerékpár. A jelentkezéssel és a részletekkel kapcsolatban hívják a +38 095-567-04-90-es telefonszámot, vagy írjanak válaszlevelet a [email protected] e-mail címre.

Tegyünk a közösségért, merjünk aktívak lenni.
„Ép testben ép lélek.”

Tisztelettel:
Beregszászi 4.Sz. Bendász István Cserkészcsapat
Magyarország Beregszászi Konzulátusa
Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó