A hollywoodi celeb nem tágít Kárpátaljától

Az ismert szállodalánc örököse, Paris Hilton üdülőkomplexumot vásárol Kárpátalján, írja a zak-kor.net a LifeStyle 24-re hivatkozva.

 

Most már tényként közli az ukrán sajtó, hogy a hollywoodi celeb befektet Kárpátaljába. Az Ungvárhoz közeli Derenyivnszka Kupil gyógyüdülőt vásárolja meg, amennyiben minden feltételét teljesítik. Ez nem más, mint egy helikopter leszálló, egy kétszintes parkoló és egy kulturális rendezvények lebonyolítására alkalmas színpad. A munkálatoknak idén év végéig el kell készülniük, mivel Paris egy nagyszabású szépségversenyt készül rendezni Ukrajnában. Dilemmát csupán az okoz neki, Kárpátalján vagy Kijevben kerüljön rá sor, ahol további ingatlant vásárolna a sztár énekesnő, színésznő a Linden elit épületkomplexumban. Az általa kiszemelt 556 négyzetméteres rezidenciát 4,5 millió dollárért kaphatja meg.

Paris Hilton tavaly tavasszal hallott először a Derenyivkai-üdülőben lévő komplexumról, amikor is egy lembergi szálloda megnyitóján vett részt. A kárpátaljai üdülőről ukrán gyökerekkel rendelkező barátja, Chris Zylka beszélt neki. S bár azóta már szakítottak, a milliomosnő befektetési terveire ez úgy tűnik, nem volt hatással.

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó