Kiütötte a listavezetőt a Minaji FC

A Minaji FC kiütéses 4–1-es győzelmet aratott hazai pályán az eddig listavezető Obolony-Brovari ellen a másodosztályú országos labdarúgó-bajnokság idei utolsó szombati játéknapján. A bravúrgyőzelemmel, valamint az élcsapatok közötti körbeverések miatt a tabella ötödik helyén telel a kárpátaljai gárda, hátránya mindössze két pont az újdonsült listavezetővel szemben.

Vaszil Kobin együttese telt ház előtt lépett pályára a feljutásra esélyes gárda ellen. Hegedűs Róbert góljával már a 13. percben vezetést szereztek a hazaiak, akik az első perctől kezdve irányították a mérkőzést. Hat perccel később Artur Karnóza fejesével már két góllal vezetett a minaji egylet. A házigazdák egy kezezés miatt jogosan megítélt büntetőből még a szünet előtt háromra növelték az előnyüket, a tizenegyest Anatolij Nurijev értékesítette.

A fordulás után is többet birtokolták a labdát a minajiak, az 56. percben Hegedűs Róbert duplázott, ezzel végleg eldőlt a három pont sorsa. A vége 4–1-lett miután a 70. percben szépítettek a vendégek. A Minaji FC a feljutás szempontjából fontos győzelemmel zárta az évet.

Továbbra is nagyon szoros az élen az állás, 39 ponttal a lembergi Ruh vezeti a bajnokságot, mindössze egy ponttal előzi meg a Voliny Luckot, négy csapatnak közte az ötödik helyen álló Minaji FC-nek egyaránt 37 pontja van.

Forrás:
KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó