Holtan találták egy fiatal párt Ungváron

ungvár halott

A fiatal férfi és a nő holttestét Ungváron, a Szabadság sugárúton bérelt lakásukban, a fürdőszobában találták meg – írta a 0312.ua internetes hírportál.

Hanna Dan megyei rendőrségi sajtószóvivő tájékoztatója szerint a rendőrséghez az ingatlan tulajdonosa fordult, mivel napok óta nem tudott kapcsolatba lépni albérlőivel, illetve a lakásba sem volt módja bejutni, mert az belülről zárva volt. Az eddig ismert információk szerint utoljára március 24-én válaszoltak a hívásokra.

A helyszínre kiérkező nyomozócsoport két holttestet talált, melyen nem voltak erőszakos halálra utaló nyomok. Hanna Dan hozzátette, büntetőeljárást indítanak, melynek keretében törvényszéki vizsgálatot kezdeményeznek a halál okának és körülményeinek pontos megállapítása érdekében.

Az ugyanabban a háztömbben élő Hanna Hubik azt mondta, a fiatalok nemrég költöztek az épületbe, nem igazán ismerték még őket. Úgy tudja, csapi származásúak voltak.

A pershij.com.ua saját forrásaira hivatkozva azt írja, az elhunyt lány a Csapi Határőrosztag kötelékében állt, a férfi viszont nem helyi illetőségű. A forrás információi alapján a fürdőben egy konnektorba bedugott hajszárítót is találtak. Azóta a halottkémi vizsgálat megerősítette: áramcsapás végzett a fiatalokkal, testükön ilyenkor jellemző égési sérüléseket találtak.

 

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó