Fertőtlenítik az utcákat és a lépcsőházakat Beregszászban

fertőtlenítés koronavírus beregszász

A beregszásziak továbbra is fegyelmezettek, betartják az előírásokat, a többség csak akkor hagyja el a lakóhelyét, ha vásárolni, vagy patikába megy.

beregszász koronavírus rendőrA járőrszolgálat munkatársai felvilágosító munkát végeznek azon polgárok körében, akik indokolatlanul hagyják el otthonaikat, a tiltás ellenére parkokban, tereken csoportosulnak. A városi tanács arra szólította fel a lakosságot, hogy csak indokolt esetben menjenek az utcára, s eközben viseljenek szájmaszkot, tartsák be a személyi higiénia szabályait, s közterületen tartsanak legalább 2 méter távolságot. Különösen vonatkozik ez az idősekre, illetve azokra az emberekre, akiknek immunrendszere valami okból kifolyólag gyengébb az átlagosnál.

“A karantén nem szünidő!”

– hangsúlyozta Babják Zoltán Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

Közben rendületlenül zajlik a város utcáinak és tereinek fertőtlenítése, az elmúlt  hétvégén egy erre a célra felállított csapat összesen 96 lépcsőház fertőtlenítését végezte el a Muzsalyi úton, valamint a Venelin Huca utcában lévő 34 társasházban. Ezek után a Geológus sugárúton, a Gyár utcában, a Muzsalyi úton (az úgynevezett „kínai fal”) lévő társasházak, illetve a Gagarin utcában és a Bohdan Hmelnickij úton lévő munkásszállók következnek.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó