Brutális baleset lett az autós üldözés vége (videó)

Rendőrök üldözték azt a menekülő autóst, aki frontálisan ütközött egy a jelzőlámpánál álló másik kocsival a közép-ukrajnai Dnyipróban vasárnap éjjel – számolt be róla a korrespondent.net hírportál.

A Mitsubishi sofőrje őrült tempóban menekült az őt üldöző rendőrök elől, amikor az egyik kereszteződésben elvesztette uralmát a járműve felett, átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött a jelzőlámpánál álló BMW-vel. Az ütközés olyan nagy erejű volt, hogy a Mitsubishi felrepült a levegőbe, többször megpördült a tengelye körül. A balesetben mindkét autó sofőrje megsérült, őket a mentők szállították kórházba.

Az utcában kihelyezett térfigyelő kamera rögzítette azt a pillanatot, amikor a Mitsubishi  belerongyol a BMW-be:

В Днепре на перекрестке Старокозацкой и Фабра столкнулись Mitsubishi и BMW видео момента столкновения

В воскресенье, 10 мая, в Днепре на пересечении улиц Старокозацкой и Андрея Фабра столкнулись Mitsubishi и BMW. По предварительным данным, Mitsubishi уходил от полицейских и, превышая скорость, вылетел на «встречку» на перекрестке. Там на светофоре стоял BMW в ожидании разрешающего сигнала. Предварительно, в результате аварии пострадали оба водителя — одного из них увезла скорая.Подробности: https://dp.informator.ua/2020/05/10/v-dnepre-na-perekrestke-starokozatskoj-i-fabra-stolknulis-mitsubishi-i-bmw/

Közzétette: Информатор – 2020. május 10., vasárnap

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó