Minaji FC: megvannak a koronavírusteszt eredményei

minaj fc ukrán bajnokság

A hét első felében koronavírus-tesztet végeztek el a Minaji FC tagjain, és miután mindenki eredménye negatív lett, szigorú szabályok betartása mellett a csapat újrakezdte az edzéseket – közölte honlapján a klub.

Korábban az ukrán másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő gárda egyik játékosának lett pozitív a koronavírus-tesztje. Az alakulat a játékos személyét nem fedte fel, ám később kiszivárgott, hogy Ihor Vahinnál mutatták ki a vírust. A játékos a csapat honlapján keresztül azt közölte, hogy tünetmentes, otthoni karanténban kell maradnia. Azt is elárulta, hogy olyan személlyel került kapcsolatba, akinél néhány nappal később kimutatták a koronavírus fertőzést, amikor ezt megtudta egy ungvári magánlaboratóriumban ő és felesége is elvégeztette a koronavírus tesztet. Mindkettőjük eredménye pozitív lett, erről értesítette a klubot is. Azóta otthoni karanténba vannak, állandó kapcsolatban állnak az orvosukkal.

Az eset miatt az összes játékost és a szakmai stábot egyaránt alávetették a koronavírus-tesztnek, ennek eredménye csütörtökön lett kész. A klub vezetése azt közölte, hogy mindenki tesztje negatív lett.

Forrás:
KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó