Horror egy ukrán bíróságon – Saját torkát vágta el a vádlott (videó 18+)

A 22 éves Mikola Taraszovot szerdán délelőttre idézték be az Razdeljanszkij Járási Bíróságra (Odessza megye), hogy meghallgassa a bírói döntést. A férfit egy 11 éves kislány meggyilkolásával vádolták meg. Mielőtt ítélethirdetésre került volna a sor, a férfi a trágyalóteremben elvágta a saját torkát, írja a Korrespondent.net.

A tárgyalóteremben több újságíró és tévéstáb is jelen lehetett, az online hírcsatornák élőben közvetítette a tárgyalást.

„Nem én követtem el, nem én öltem meg a kislány, ez az utolsó szavam és most pontot teszek erre az egészre” – mondta a vádlott az utolsó szó jogán majd elővett a zsebéből egy zsilettpengét és megpróbálta elvágni a saját torkát. A rendőröknek kellett lefogni a vérző nyakú férfit, akit végül a mentők kórházba szállítottak. A termet kiürítették a bíró szünetet rendelt el. Az ügyész néhány perccel később bejelentette, hogy a férfi sérülései nem életveszélyesek. Később a férfit visszahozták a bíróságra, a nyaka be volt köve. A vádlottat végül 15 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, a döntés nem jogerős.

A vád szerint a férfi 2019. július 13-án megerőszakolta és megölte 11 éves Darija Lukjanenkót, akinek holttestét hat nappal később találták meg elásva egy ház udvarán.

 

Forrás:
KISZó/korrespondent.net

Post Author: KISZó