Felvételt hirdet a Nagyberegi Református Líceum

A Nagyberegi Református Líceum felvételt hirdet az 5., 6., 7., 8., 9. és 10. osztályokba a 2021-2022-es tanévben.

A felvételt nyert diákok a közismereti tárgyakat elmélyülten, emelt óraszámban tanulhatják – a középiskolai osztályokban humán-reál irányultság szerint –, művészeti képzésben részesülhetnek, lelki alkalmakon, missziói munkákban, kirándulásokon, hazai és Kárpát-medencei versenyeken vehetnek részt, ösztöndíjakban részesülhetnek. Az érettségizők számára személyre szabott tájékoztatást nyújtunk a továbbtanulási lehetőségekről, segítjük a felsőoktatási vagy szakirányú jelentkezésüket.

2021. február 6 és április 17 között, szombatonként, online előkészítő foglalkozásokat tartunk a felvételi tárgyakból: magyar nyelvből és irodalomból, matematikából és bibliaismeretből.

2021. március 13-án, szombaton, 10 órai kezdettel nyílt napot tartunk, amely során az érdeklődők megismerkedhetnek az intézménnyel és részletes felvilágosítást kaphatnak a felvételi vizsgákról és a szerezhető többletpontokról.

A felvételire és az előkészítő foglalkozásokra való jelentkezés online regisztráció útján történik, ami intézményünk honlapján, a Felvételi menüpont alatt érhető el 2021. január 26 és április 22 között.
A felvételi vizsga napjáig benyújtandó dokumentumok: a helyi lelkipásztor és hitoktató zárt borítékban csatolt ajánlólevele, a születési bizonyítvány és a kódszám másolata.

A felvételire való jelentkezés határideje: 2021. április 22.

A felvételi vizsgák időpontja: 2021. április 24., 7.30 óra.

A részletes információért kérjük, keresse fel az intézmény weboldalát, a www.nbrl.com.ua internetes címen vagy érdeklődjön a +380 (99) 423 41 45-ös telefonszámon, illetve személyesen a líceumban (90242 Nagybereg, II. Rákóczi Ferenc út 80.).

Szeretettel várja az érdeklődőket
a Nagyberegi Református Líceum és Diákotthon!

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó