Beragadtak Kobinék – újabb minaji pofon

Tovább nehezült a bennmaradásért folytatott harcban a Minaji FC helyzete. Az Ung-vidéki klub nagyon sima vereséget szenvedett az FK Olekszandrijától. A nagyarányú vereségért sokat tett a minajiak portása, Anton Kanibolockij, aki két gólban is nyakig benne volt.

Vaszil Kobin vezetőedző ezúttal nem tette a kezdőbe a klub legismertebb játékosát, Artem Milevszkijt, aki a kispadról nézte végig a 90 percet. Ott volt viszont a csapatban a nigériai támadó, Ugochukwu Oduenyi, de sem ő, sem senki más nem tudott segíteni a minajiakon. A hazaiak első találata a 40. percben született, amikor egy szöglet után a kapussal az élen a teljes minaji védelem elaludt, amit Luckevics góllal büntetett. A második félidő elején aztán el is dőlt a három pont sorsa, előbb Bondarenko talált be, aztán pár perccel később Kanibolockij kapitális hibáját Vantuh váltotta gólra, így az 57. percben már ki is alakult a meccs végeredménye: 3–0.

A tavaszi folytatásnak nagy elánnal nekifutó Minaji FC roppant rosszul startolt, előbb fájó hazai kudarc az FK Lviv ellen, majd egy nagyon sima hármas Olekszandrijában úgy, hogy kapura semmi veszélyt nem jelentettek Nurijevék. A folytatásban két hazai összecsapás következik, előbb az Olimpik, majd a listavezető Dinamo.

Az ukrán Premier Liga 16. játéknapjának összefoglalóját a Kárpáti Igaz Szó jövő heti lapszámában olvashatják.

Forrás:
KISZó/Fotó:Facebook
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó