Rendőrőrs nyílt Beregszászon

A már meglévő 8 mellett öt új rendőrőrsöt avattak Kárpátalján, így mostantól további 8 rendőrtiszt gondoskodik a polgárok békéjéről és biztonságáról a Baranyai, Polenai, Ilosvai, Beregkövesdi (Kamjanszke) és Beregszászi kistérségekben.

Babják Zoltán, a Beregszászi kistérség polgármestere Facebook-oldalán közölte a hírt.

„Ma hivatalosan is megnyílt a rendőrőrs kistérségünkben. Az ehhez szükséges szolgálati helyiséget, amely a Munkácsi utcán, a vasúti átjárótól nem messze, a volt gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály épületében található, közösen rendezte be a rendőrség és a városi tanács” – tette közzé Babják Zoltán.

A polgármester hozzátette, két rendőrtiszt teljesít majd szolgálatot a kistérségben: Vaszil Szamkin főhadnagy (telefonszámai: 050-884-72-98 és 098-003-94-23), illetve Volodimir Jakimcsuk őrnagy (095-462-38-42).

A rendőrőrs éjjel-nappal működik, s kifejezetten a kistérség lakosainak problémáival foglalkozik majd.

Jaroszlav Kolesznik, a rendőrség megyei főosztályának vezetője szolgálati autókat és fegyvereket is átadott a rendőrtiszteknek.

A tervek szerint a későbbiekben ebben az épületben fog üzemelni a belügyminisztérium szolgáltató központja (a gépjármű-nyilvántartó és vizsgáztató osztály).

Post Author: KISZó