Virág Varázs – káprázatos alkotások minden alkalomra

A tiszabökényi Kapa Nikoletta gyermekkora óta a virágok rabja. A fiatalasszony néhány éve úgy döntött, saját üzletet nyit, melynek középpontjában a növények állnak, s ahol gyakorlatilag minden kapható, ami az ajándékozáshoz tartozik.

Csuha Ivett (Tiszabökény)

Széles választék, szívélyes kiszolgálás, varázslatos kompozíciók, ajándékötletek – ezzel fogad a Virág Varázs. Az élő- és művirágok, az ünnepi kompozíciók, színes ajándéktárgyak halmaza különleges látványt nyújt.

– Néhány láda ültetni való virággal kezdtem, majd fokozatosan bővítettem a kínálaton. Nagy hangsúlyt fektetek a minőségre, számomra fontos, hogy a vásárlók elégedettek legyenek. A virágokon kívül saját készítésű asztaldíszeket, kopogtatókat, egyedi összeállításokat értékesítek – avat be Nikoletta.

Az üzletvezető kifejtette, leginkább helybeli termelőktől vásárol, legyen szó virágról, az ajándéktárgyak készítéséhez szükséges kellékekről, fából készült kreációkról. Hozzátette, egyre nagyobb az újdonságok iránti kereslet, a vásárlók előszeretettel mustrálják az aktuális választékot.

– Népszerű ajándék a mű orchidea, mely az élőtől szinte megkülönböztethetetlen. Jó érzés, hogy az alkotásaim és az ötleteim tetszenek a vevőknek.

Nikoletta örömmel újságolta, hogy a környékükön még él a virágcsokrok figyelmességből történő ajándékozása.

– A rengeteg külföldön dolgozó férj, barát, apa miatt talán elsőként hirdettünk a környéken házhoz szállítást, mindezt még a koronavírus-járvány kitörése előtt. Leggyakrabban anyák napján, Valentin-napon, születésnapokon keresnek bennünket. A jelenlegi helyzet pedig még egy ok arra, hogy rugalmasak legyünk, és alkalmazkodjunk az igényekhez és lehetőségekhez.
A család a virágüzlet mellett uborkatermesztéssel foglalkozik, ám Nikoletta tervei között egy utcafronti üzlet nyitása szerepel. Hozzátette, a férje és a szülei támogatása nélkül nem sikerült volna kibontakoznia.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó