Egy nagy visszatérő ülhet le a Minaj kispadjára

Volodimir saran

Egybehangzó sajtóinformációk alapján Volodimir Saran veszi át a Minaji FC irányítását.

Az ukrán Premier Ligában kieső helyen telelő Ung-vidéki klub az őszi szezon kellős közepén menesztette Vaszil Kobint, az idény végén pedig Igor Leonovval is elváltak az útjaik, aki Kobin pótlására érkezett.

A Minaj vezetőedzője sem érti

Volodimir Saran egykoron már dolgozott Kárpátalján. A kétezres évek elején az Ungvári Zakarpattya edzői stábjának volt a tagja, 2007-ben pedig a menet közben távozó Petro Kuslik vezetőedző helyét vette át, de a következő év tavaszán ő is elment, a csapat pedig kiesett az élvonalból.

A Dinamo Kijev és a Lembergi Kárpáti egykori futballistája az elmúlt évtizedet egy kis megszakítással az Olekszandrija mestereként töltötte, ahol történelmi sikereket ért el. Irányításával a Kirovográd megyei együttes a 2018/2019-es szezon végén bronzérmet ünnepelhetett és az Európa Liga főtábláján szerepelt.

Hivatalos bemutatására már a héten sor kerülhet. A minaji klub egyébként január 14-én kezdi meg a tavaszi szezonra való felkészülést, 22-én pedig Debrecenben vív felkészülési találkozót a helyi Lokival.

Mint arról beszámoltunk, a téli szünet során Rusztam Ahmedzade csatár és Danilo Kucser is elszerződött a klubtól.

Július óta nyeretlen a Minaj – irány a másodosztály?

 

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó