A Magyar Református Szeretetszolgálat továbbra is segíti Kárpátalját

Az adventi várakozás időszakába érve ismét szívügyünknek tekintettük, hogy Kárpátaljára látogassunk és megajándékozzuk határon túli testvéreinket, ezzel is elősegítve, hogy a háborús krízist néhány pillanat erejéig maguk mögött hagyhassák és a közelgő ünnepre készülhessenek testben és lélekben – számolt be közösségi oldalán a Magyar Református Szeretetszolgálat.

A tájékoztatás szerint december 2-án, pénteken Juhász Márton, Szeretetszolgálatunk ügyvezető igazgatója és Katona Viktória ügyvezető helyettes, kárpátaljai szolgálatokért felelős lelkipásztor ezer darab adománycsomagot adott át Főtiszteletű Zán Fábián Sándornak, a Kárpátaljai Református Egyházkerület püspökének. Az adományból az egyházkerület fenntartásában működő intézmények munkatársai, a házi beteggondozó szolgálat dolgozói, valamint hitoktató szolgatársak is részesülnek. Az adományok összértéke megközelíti az 5 millió forintot.

“A látogatás másik fontos eredménye, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk a Kárpátaljai Református Egyház Kre-tel abból a célból, hogy a jelenlegi és jövőbeni segítő programjainkat összehangoltan, a tervezés és megvalósítás során is együttműködésben végezzük”

– írta Facebook-bejegyzésében a szeretetszolgálat.

Kapcsolódó:

81 millió forintot fordít óvóhelyek kialakítására a Magyar Református Szeretetszolgálat • Kárpáti Igaz Szó

Tanszeradománnyal segített a Magyar Református Szeretetszolgálat Kárpátalján

Kisbuszokkal segíti a kárpátaljai adománykoordinációt a Szeretetszolgálat

Segített a Magyar Református Szeretetszolgálat

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó