Kirúgták az ungvári egyetemről a balhézó arab diákokat

Súlyos következményekkel járt az Ungváron tanuló arab diákok hétvégi éjszakai balhéja, legalábbis rájuk nézve.

Az Ungvári Nemzeti Egyetem vezetősége úgy döntött, kizárják őket a felsőoktatási intézményből. A legnagyobb hangadó harmadéves volt a fogászati karon, a videón látható másik két társa pedig az orvosi kar hallgatója volt. Az egyetem valamennyiük tanulmányi jogviszonyát megszüntette, dokumentumaikat átadták a migrációs szolgálatnak, ahol eldöntik, maradhatnak-e Ungváron vagy el kell hagyniuk Ukrajnát.

A kirúgásukhoz vezető ominózus videón az látszik, hogy egy vérző fejű fiatal srác autóval szeretne elhajtani a központi buszpályaudvar közelében található Eila éjszakai szórakozóhely mellől, de a felvételt készítő ebben megakadályozta őt. Társai kérésére kiszállt az autóból, majd ordítozni kezdett, trágárságokat vágott a videózó fejéhez, s az utcán rohangálva azt kiabálja: minden lányt megkap a városban (persze ennél sokkal alpáribb stílusban!).

Később a rendőrök is megjelennek, de közben még több arab fiatal gyűlik össze, akik hangos szócsatát vívnak a filmezővel, akivel legszívesebben ölre mennének, azt ordítva az arcába, hogy kisgyerekként viselkedik és ha valóban férfi volna, akkor a konfliktusukat másként intéznék. Ő a maga részéről azzal replikázik, hogy az arabok nagyon elszemtelenedtek, ittasan autókáznak, drogokat fogyasztanak, erőszakosan viselkednek a helyi lányokkal, terrorizálják a többieket.

Forrás:

KISZó

Post Author: KISZó